Post by hydepsodeper on Mar 1, 2022 11:35:30 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball 2022 version ▞▞▞
Ne morem odpreti.. te aplikacije..
Biljard igram dovolj dobro v resničnem življenju, razumem njegovo fiziko, hitrost žoge, vrtljaje, cusion itd, toda kako za vraga lahko vsak v igri pospravi 5-6 žogic, ne da bi zgrešil. Ne glede na to, kako sem poskušal skriti žogo, se zdi, da VSI vedo, kako narediti bančne udarce, ali se res igram s pravim človekom ali se igram z računalnikom? Igralci tukaj naj bi izgubili igro, da bi lahko kupili več žetonov.
Preprosto dekle
Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball Спортни luu
Še naprej poskuša znova vzpostaviti povezavo sredi igre..odstranitev
Videti je, da se je spletno mesto zrušilo od včeraj (28. marca 2021). Nekajkrat sem ga odstranil/zopet namestil in se še vedno ne more odpreti.
Odlična igra, igram jo že nekaj let in do sedaj je imela ta najboljšo fiziko od vseh, kar sem jih igral. Moja edina pritožba je, da je bila odstranjena s Facebooka, kjer sem jo lahko igral na svojem računalniku in dejansko bolje videl igro. (Čez nekaj mesecev bom dopolnil 50 let in na žalost me oči nenehno spominjajo na to žalostno dejstvo)
Zanič je. Kontrole so grozljive
To je slaba igra
Preveč obvestil
Poravnati vaš strel je najslabše, s čimer sem se kdaj soočil
Odlična aplikacija, veliko zabave.. Višji kot je strožji nasprotnik..Hvala za aplikacijo
Ne pustim, da se povežem s facebookom, zato sem izgubil ves napredek in zdaj ne morem igrati proti svojemu prijatelju 🙁
Dobra igra do sedaj.
Zelo super igra. Uživajte v tekmovanjih v bazenu. Želim si, da bi lahko med igranjem klepetali ali kupili drugačne besede. Igra "Vse skupaj dobro zbrano"
Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball Sport ktj
Preprosto ne bi igral vse, kar sem imel, je bilo oglaševanje, da ostane jasno
v redu je
smeti ... 8 ball pool je najbolj realen. ta igra je domiselna, brez finese, zdi se, kot da streljaš na lesene bloke ... barve so izprane ... ni uporabniku prijazna ... grafika je obdobje 90-ih
Sranje je !!!!!!
Mislim, da je to najboljša biljardna igra, ki sem jo igral
Ima odlično grafiko in miza je dovolj široka, da lahko vse, res kul igra.
potrebuje nekaj dela na kontrolah, potem bo odlična igra
To je dobro in zabavno
Poskusil sem igro in jo sovražim, ker ko vadite, poskušam nameriti in se preklinjalec premika prehitro. Drugi razlog, zakaj ga sovražim, je, ker ko poskušam odigrati tekmo, se prva stvar, ki se pojavi, je neumna reklama... Daj no fantje, znebite se oglasov. Poskusil sem 5-krat in vsakič sem dobil oglas ali naj rečem neumne oglase. Odstranjujem
Igra se ne naloži na galaxy s8
Pool Live Pro 🎱 Игры бильярд Спортивные игры tzr
Še naprej izgubljajte povezavo z igro. Tudi ko je moj wifi vklopljen, se vzpostavljaj znova
Na telefonu deluje ok. Niti na tablici ne pride.
To je slaba igra, ki se naloži le do 13 odstotkov, kot v resnici
Vsaj nekaj časa imam za to
Zelo dobro
Sploh ne morem igrati igre, saj se sploh ne nalaga
Ni nadzora nad iztočnico. Slaba igra
Samo zabava, dokler se ne začnejo umazani triki. Varuje vas na vse vrste načinov, od prekinitve povezave v ključnih trenutkih, sporočil na zaslonu, ki vam blokirajo pogled, težav pri izbiri žepa, občutljivosti na dotik, ki je preblizu drsne vrstice finega cilja, nasprotnik prejme dodaten čas za streljanje, prepogoste praske, dodaten udarec ven, da se prepričate, da ste blokirani pred naslednjim strelom. Videl sem celo krivuljo kroglic in angleščino, ko nisem dodal nobene. Brez poštenosti pri igranju iger, žalostno!! Želeli bi, da bi nas le pustili igrati.
Čudovita igra super zabava
všeč mi je
Veliko zabave
Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball Sportovní gqgt
Zabavno, zabavno igrati ...
Tiles Hop: EDM Rush! Mūzika uwan
Bilarno palico je težko nadzorovati.
Če želite samo brezplačno preizkusiti igro, pozabite na to, da so palice za začetnike tako vznemirljive, da ne morete niti nameriti, da sploh ne vidite, kam ciljate, ker morate dati prst na konec vrstice, kjer gre, preprosto grozno. Sprašujem se, kako je, če kupim njihove virtualne goljufske palice, stavim, da bi lahko streljal kot Jackie Gleason. LOL
všeč mi je
Vau super
Težko pravilno ciljati
Ta igra ima toliko težav. Napake in občutljivost na dotik so zanič! Ni vam treba pritisniti gumba 10-krat, preden se registrira. Tudi 10-sekundna ura, ki se začne, medtem ko pojavna okna blokirajo vaš zaslon. Popolna smeti!
Všeč mi je občutek igre na Androidu in osebnem računalniku, vendar fizika zahteva veliko dela
Zasvoji!
Ni mi všeč, kako moraš ciljati, na nekaterih od njih ne vidiš svojega strela.
Ta igra je več kot sranje. Ne samo, da ima igra sramežljivo fiziko, razvojna ekipa so idioti, ki ne razumejo osnovnih pravil bazena. Vključite dame kot odvračanje pozornosti in prilagojene namige za sir in komedijo in imeli boste razredno dejanje/aplikacijo s**e. Oh no,.... Ne v nasprotju z večino iger v biljard, je to še en sranje fest, ki je okrepljen z interakcijo z igralcem, če se odločite,..... ker očitno ste lačni stvari za početi, saj vam dajejo prikaz neverjetnih zapletov in ko so končani, če se ne razčistijo, so nezadovoljni, da vam je dana priložnost, in da vas morajo opomniti, da je treba splošno pravilo poravnave strela izvesti v milisekundah, kot je čakajo, (zehajo, zehajo) (namigujejo - pohitite in zamudite) s taktilnim memom "ali spiš". Bravo, razvijalec,....... O moj?!, ne pozabite napisati, sicer iztočnica ne deluje tako dobro.
Ta aplikacija mi je zelo všeč, ima nagnjenost k zmrzovanju ob neprimernih trenutkih. Stalo me je več iger.
Kratek čas ima tajsko igrico Ford in ne želim več prižgati UPS-a un moj sistem za igre!!...Ni več York, nič dobrega.
Vsakič, ko zaženem kateri koli prostor za igro, se začne oglas, nato pa se nalaganje gsme začne od začetka, najslabše aplikacije, ki sem jo kdaj igral
res uživam