Post by eqlegmortturre on Mar 9, 2022 20:45:56 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - főzős játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - főzős játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - főzős játékok 2022 version ▞▞▞
A játék jó, de miért nem kerültek a következő szintre a creme cafe-ban és az álomcsemegékben szerzett érmék és gyémántok. Mivel az összes szintet és csillagot elvégeztem a creme cafe-ban, de ezeket az érméket és gyémántokat fel kell venni a következő szintre. kérjük, tegye meg a szükséges lépéseket, hogy az érméket n gyémántokat a következő szintre helyezze.
Annyira szeretem ezt a játékot.................. Minden pályát teljesítettem................ Újra várok éttermek a feloldáshoz és a lehető leghamarabb új éttermeket................................. IM rabja ennek a játéknak......... .................................................. .................................................. ...................
Csodálatos volt, de ez csak egy kávézós játék, ez nem egy éttermi játék
Nagyon aranyos, természetesen olyan, mint az összes többi főzős játék, de ettől függetlenül szórakoztató. Jó játék arra, hogy lekösse a figyelmét leállások vagy unalom idején.
Jó játék, de nem tudok a következő szintre lépni Bár az első szakaszban minden csillagot és kulcsot megkaptam, letöltöttem a következő lépést, de nem nyílik meg. Kérem, legyen elszámoltatható Köszönöm.
Eddig Fun Fun Fun, egész életemben az élelmiszeriparban dolgoztam, még mindig szakács vagyok, ahogy beszélek.. Vicces, hogyan használom ezt a játékot, hogy reggel "ébresszenek", természetesen a kávémmal együtt😉. ... Sajnos komoly problémáim vannak a játékkal, de nem tudom eldönteni, hogy a játék vagy a telefon?
Cooking Crush - cooking games Arcade hbwd
Nagyon élveztem ezt a játékot, de a gyémánt mindenhez szükséges. Most az egyetlen módja annak, hogy megszerezzem őket, hogy megvásároljam őket. Nem tudom frissíteni egyik felszerelésemet sem, mert nincs gyémántom.
Szuper játék♥️
Nagyon szeretem a játékot, de a 40-es szint nagyon nehéz
Nem értem, miért kerül ennyibe a főzőedények és az ételek frissítése. Frissítés, miért nem az egyik étteremben összegyűjtött pénzt a többi étterembe. Az időzített szinteket sem szeretem.
A Cooking Crush 2021 megjelenése óta letöltöttem. A támogató csapat elképesztő, hogy volt egy olyan probléma, amikor vettem egy csomagot, de nem kaptam meg a vásárolt érméimet, gyémántokat vagy boostereket. Mindent megtettek azért, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy jóváírják a számlámat.... Plusz, VALÓBAN MÉLTÓSÁGOSAN ÉS EMBERESSÉGESEN KEZELTEK AZ EMBEREMET, ÉS INGYENES ÉRMÉKET ADTAK A VÁRÁSHOZ. Olyan ritka volt, hogy úgy bánjanak veled, ahogyan ebben a mai világban kellene veled bánni. Nagyon nagyra értékeltem az ügyfélszolgálatot. Köszönöm!
👍👍👍👍
Halloween Madness Cooking Game Arcade snt
Szeretem a játékot...Két dolgot szeretnék, ha megtennél:...1. Vegye ki annak szükségességét, hogy drágaköveket használjon a konyha és az ételek minőségének javításához. Érméket használsz, majd drágaköveket kell használni a tetején... 2 Ha elhaladsz egy étterem mellett, sok extra érméd van, miért ne adnál hozzá egy érmét a drágakőcseréhez. Mint minden 100 extra érméhez = 1 drágakő. Megértem, hogy az embereknek drágaköveket kell vásárolniuk, és én költöttem pénzt, de nem igazán vagyok az, aki megveszi őket.
Tetszik a játék, de amikor elértem a 9. szintet, felbukkant egy bemutató, hogyan kell megszabadulni a helytelen sorrendtől. A játék lefagyott a mutatóujjra, folyamatosan be kellett zárnom a játékot, hogy újra megtörténjen. Nagyon frusztráló, javítsd ki!
Nekem még csak most töltött le de biztos vagyok benne hogy szuper lesz! 😁
A játék annyira frusztráló, hogy egyetlen probléma sem oldódott meg, és micsoda idő- és energiapazarlás ilyen hibákkal játszani?! NE TÖLTSE LE! Sikeresen töröltem ezt az idegesítő játékot, amitől szándékosan elvesztem a drágaköveimet! Minek gondolsz arra, hogy folyamatosan gyűjtöm őket, csak hogy elveszítsd őket a rendszer meghibásodása miatt?! Megbántam, hogy letöltöttem.
Szeretem ezt a játékot. De mostanában technikai hibákkal szembesülök el placer szinten. Előfordul, hogy egy bizonyos vásárló rendelése nem látható a képernyőn. Ami akadályozza a szint teljesítését.
Csodálatos játék és szórakozás csak így tovább 👍😊
el sem indul. Csak a cím képernyőjére visz, és ott is marad.
Szuper játék!! Ez szórakoztatóbb, mint a többi főzős játék.. Bárcsak megváltoztatná a karaktert? Köszönöm szépen a szuper jó játékot🤗🤗
Oksi köszi
Csak most töltöttem le ezt a játékot, nagyon szeretem ezt a játékot 🎮 Olyan sok szinten vannak és olyan könnyű játszani
Mindennap játszottam ezzel a játékkal és imádtam. Ajánlottam minden barátomnak és mindenkinek, aki telepített. De nemrég a frissítés tönkretette a szórakozást! Ez a játék lényege, mert szórakoztató és élvezetes. Most annyira csalódott és szomorú vagyok, hogy már nem élvezem. Nem tudom, miért kell megváltoztatni, amikor az elején olyan jól működött. Ha meg kell nézni egy videót a készülékek és összetevők frissítéséhez, az megöli a szórakozást és az örömöt.
Ennek a játéknak a grafikája elavult, és furcsa, hogy ez nem számomra
Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, ez szórakoztató és jó időtöltés
Nagyon bosszantó kezdet Nem engedi kikapcsolni a zenét az oktatóprogram vége előtt Nem engedi kikapcsolni az oktatóprogramot. Kényszeríti, hogy megérintse a frissítéseket, különben nem tud továbblépni. Majdnem eltávolítottam a kezdés előtt
Ezt a játékot egy bizonyos szint után nem lehet játszani. Azt fogja mondani, hogy egy ügyfél elment, és akkor kidobja Önt. Megértem a játék működését, de amikor elkezded a pályát, azonnal elindul, bár egyetlen ügyfél sem távozott.
Most távolítottam el, lehetetlenné teszed a pályák megnyerését, például három szintet a Party Parlorban.. rabja voltam ennek a játéknak, de most nagyon csalódott vagyok, és megpróbálok más főzőjátékokat.
Jó nagyon szép játék
Imádom!!👍 Nagyon jó majdnem olyan mint a többi játék de jó de a 15. szinten vagyok!! De jó
Teljesen csodálatos főzős játék, ez az egyik legjobb, amit eddig próbáltam!
Eddig a játék nagyszerű, nézzük meg, milyen jó továbbra is, ahogy tovább haladsz a játékban
Az alkalmazás nem akar megnyílni, meg tudod javítani 😡
Küzdelem érméket szerezni a főzőberendezés fejlesztéséhez, és sok pénzre van szükség
A Party Parlorban 20as szint után nem enged hiába van meg az összes kulcs és nincs díszdoboz
Szép, de nem túl izgalmas.
FRISSÍTÉS 4.14.20-TÓL...(3.23.21) Ha vissza kell állítania a gyári beállításokat a készülékén, mondjon #BuhViszlát jelenlegi állapotának! Végül segítenek megtalálni, DE...ADIOS KÖNYVEK ÉS MEGKERETT PÉNZ! Közel 2700 gyöngyszemem volt, de meglepő módon a drágaköveimet kivéve mindent helyreállítottak, és azt mondták, hogy "kárpótoltak" azzal, hogy #Giving me 400 drágakövet! 🤨🙄 #UninstalledForever
A játék megfelelően működik, a probléma az, hogy nem találom a gombot az élelmiszer frissítéséhez és a felszerelés vásárlásához
Nagyon boldog voltam, amíg Ive rá nem jön, hogy egy ponton ez hogyan ragad meg a csillagok nélküli pénznél, és miért kénytelen megvenni. A folyamatos "újabb három ügyfelet hoztál, vedd meg csillagokkal" törlésre késztetett.
Nem kell kapkodni mint más játékoknál.
nem olyan jó, mint a főzési láz. de még így is remek időtöltés. minden bizonnyal, ha zárva van x szerkesztés: az alkalmazásnak van egy zseniális támogató csapata, akik e-mailek elküldése után mindig nagyon rövid időn belül válaszoltak. Bármilyen probléma megoldása nagyszerű ajánlatokkal.
Miért áll meg a játék anélkül, hogy előrehaladna, ha kihagy néhány napot játék nélkül. Különösen akkor, ha végzett egy étteremmel, és kinyitott egy új éttermet . Mindig el kell távolítanom, telepítenem, majd a nulláról kezdem újra, annyira dühös vagyok (ez nagyon bosszantó) ettől eltekintve a játék fantasztikus
Eddig nem rossz, csak nagyon nehezen lehet fejleszteni a konyhát! igen szép grafika! Szórakoztató játék!
Cooking Crush - Koch Spiele Arcade pbd
Ez a játék kezd idegesíteni, a frissítés miatt szuper lassú lesz, miértyyyyyyyyyyyy
nagyon jo jatek mindenkinek ajanlom
Jó kis játèk
Cooking Crush - cooking games Arcade qvyx
A legjobb játékok valaha. Töltsd le ezeket a játékokat a mobilomra és a táblagépemre. Köszönöm, hogy ilyen jó játékokat készítettél.
Csalódott, mivel folyamatosan szüksége van boosterekre, és hogy lépést tudjon tartani saját játékával, ezeket az erősítőket drágakövek vásárlásával kell hozzáadnia, mivel a kapott jutalmak nem elegendőek a rendelkezésre álló számos szint és küldetés folytatásához. Ez elrontja az élvezetes alkalmazás nagy részét, és nagyon költséges 😕