Post by eqlegmortturre on Mar 9, 2022 21:05:28 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Idle Barber Shop Tycoon - Game 2022 version ▞▞▞
Reklamné videá sú nefunkčné. Zatvorí hru a nedokáže dať drahokamy. Nepodarilo sa prehrať ani reklamu.
Je to dobrá hra. Na väčšine častí sa mi to naozaj páči. Môžete si však zjednodušiť získavanie diamantov? Je to frustrujúce, pretože to potrebujem na nákup nových štábov. Okrem toho je to dobré. Pekná hra.
Po zakúpení uvítacej cedule sa znova nedalo hrať.
Túto hru som začal hrať len nedávno, ale zatiaľ je zábavná. Budovanie a rast si vyžaduje čas, ale uvidíme, čo prinesie budúcnosť.
Slušná hra má potenciál na 5 štartov s niekoľkými malými vylepšeniami nápadov s prispôsobením
The Tower - Idle Tower Defense Simulation luf
Hra sa nikdy nenačítava. Vždy to zamrzne, keď poviem kód chyby 4, aj keď mám dobré internetové pripojenie. Prosím, skontrolujte, prečo k takémuto problému dochádza, je to skutočne dráždivé.
Ako obvykle, ďalšia skvelá aplikácia Codigame. Zábavný twist na nečinné hry, robí to zaujímavými s príbehmi. Cíťte sa trochu pomaly napredovať. Palec hore.
Prvých pár dní som túto hru rád hral. Teraz dostávam iba chybu 4 a nenačítava sa
Nie je to zlé, zábavný žrút času. Odporúčame zakúpiť balík bez reklám, nič iné v obchode, na ktoré sa oplatí míňať peniaze. Príbeh bol zatiaľ jednoduchý, ale zaujímavý. Zatiaľ som sa nedostal ďaleko do žiadneho z príbehov o zamestnancových holičoch, pretože mena na ich zvýšenie je pomalá.
Bola to celkom zábavná hra. Slušný príbeh, ktorý ho odlišuje od mnohých iných hier. Bohužiaľ mi pred chvíľou došiel obsah. Pred niekoľkými mesiacmi niekomu povedali, že nový obsah čoskoro klesne, ale už ma nebaví čakať.
Baví ma hrať túto hru. Postavy a príbehová línia vytvárajú skvelý herný zážitok. Dúfajme, že čoskoro dostaneme nejaký nový obsah, príbehové línie.
Meh. Užíval si to. Len je naozaj krátky. Hrám menej ako mesiac, prihláste sa asi raz denne na 20 minút, aby ste postúpili v príbehu a teraz je hotovo. Získate tiež iba 1 pracovníka. Skončilo to so 6 stoličkami, ale iba s 3 pracovníkmi (hlavný, bezplatný a jeden kúpený so zozbieranými diamantmi.) Nie je potrebné míňať. Môžete zbierať diamanty dostatočne rýchlo, aby ste získali holičov. Získajte ich ako prvé. (6x). Teraz už nezostáva nič iné, len odinštalovať alebo nechať, má bloatware v telefóne. Už nemám čo robiť a všetko, čo som minul, je 1,50 $ lol
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simuliaciniai tug
Jedna hviezdička, pretože táto hra mi neustále oznamuje, že je k dispozícii nová kapitola, a keď sa pustím do hry, od ďalšej kapitoly ma delí asi 2 000 hviezdičiek. Lži. Táto hra je v každom prípade odpad. Len škoda, že som na to minul skutočné peniaze.
Milujte hru. Už som však vyčerpal všetky vylepšenia a body reputácie. Môžem povedať, že je toho ešte veľa, čo treba urobiť, ale nemôžem urobiť nič, kým sa hra neaktualizuje o ďalšie príbehové línie.
Poskytne vám najhorší návod a absolútne vám nepomôže, čo máte robiť.
Je to dobrá hra, ktorá vás zabaví, nikdy neviete, čo budete očakávať, keď ju budete hrať, a má tiež veľmi dobrý príbeh
Výborná hra. Nečinná hra s dejom. drahokamy? Chcete drahokamy? Netreba si robiť starosti s veľkým množstvom zberu. Dúfajme, že táto hra bude viac rozkvitať a bude sa rozširovať... Dobrá práca pre vývojárov. Hra, ktorú musíte hrať. 😘😘😘
Potrebujete veľkú opravu. 1) Dokonca aj holič je k dispozícii, zvyk ide do čakárne 2) Niekedy, keď pozeráme reklamu, dostaneme niekoľko zákazníkov, napríklad 4 až 6. Niekedy neprídu nakupovať Toto sú veci, ktoré som pozoroval pri hraní tejto hry týždenne. Kúpiť túto hru je príliš dobrá. A oceňujem vývojárov a tím, ktorí reagujú na recenzie
Hra sa mi páči, ale dostal som sa k časti, kde nemôžete robiť nič viac okrem zbierania peňazí a aktualizácia trvá tak dlho. Mnoho aplikácií sa aktualizuje každé 2 týždne. Máte 4 mesiace
Upozornenia sú vždy nesprávne. Povedia, že je k dispozícii nový strih, aj keď nie, alebo že mám dostatočnú reputáciu na to, aby som v príbehu pokračoval, zvyčajne o niekoľko tisíc bodov skôr, ako v skutočnosti som. Skončilo to len vypnutím upozornení.
ahoj, je mi ľúto, prečo sa moja hra neuložila? ale už som si to uložil na google play. už som na maximálnej úrovni. som tak sklamaný.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulasyon dkac
Túto hru som si naozaj užíval. Kým som nenarazil na 220 000 a písalo sa mi maximálna reputácia, ale stále toho musím veľa odomknúť
Zatiaľ som hral 4 až 5 Codigames a milujem ich. Zistil som, že táto hra je veľmi nudná a pomalá. Vylepšite to láskavo.Celkovo je hra celkom jednoducho 5-hviezdičkový, ale čakal som mesiace na novú aktualizáciu, kde môžem skutočne hrať hru zúrivo, pretože som odomkol všetko a doslova nemôžem robiť nič okrem sledovania. Čítal som recenzie spred takmer roka a zdá sa, že ľudia na túto aktualizáciu čakali dlho. Oplatí sa mi tu hru ešte dlhšie nechať? Alebo bude nadchádzajúca aktualizácia alebo udalosť?
Už som vyčerpal svoju reputáciu, takže už nemôžem získať žiadne ďalšie hviezdičky a vylepšiť si poslednú bradu a stále mám pár postáv, ktoré som neodomkol, prosím, nehovorte mi, že som sa dostal na koniec tejto hry. aktualizovať alebo aktualizovať.. som ochotný dať päť hviezdičiek, ale no tak chlapci, prosím aktualizujte a dám vám päť hviezdičiek LOL
Idle Barber Shop Tycoon - Game Παιχνίδια προσομοίωσης qprz
Mŕtva hra. Žiadne aktualizácie za viac ako rok
Dobrá hra, ale už je to nejaký čas, čo sa objavila aktualizácia. Keď bude ďalšia aktualizácia, zmením svoje hodnotenie
Veľká aktualizácia, ale veľa problémov. 1 hviezdička jednoducho preto, že nemôžem dokončiť žiadne questy na upgradovanie vecí, keďže ich už mám vyťažené. Testovali ste to vôbec...?
Idle Barber Shop Tycoon - Game Παιχνίδια προσομοίωσης xrje
Vec, ktorú na tejto hre neznášam, je, že musíte získať hviezdy, aby ste vytvorili príbeh pre jednu maličkosť. Prial by som si, aby som si mohol niečo kúpiť namiesto toho, aby som robil príbeh ako celok, je to dobrá hra!
Potom som sa dostal na úroveň 600 v nástrojoch a brúsení brady v kresle 3 vráti sa to späť na 0, to mi nedovolí pokračovať v príbehu
Ok, takže podľa mojej recenzie si myslím, že je to skvelý príbeh a pekná grafika, celkom dobrá hra, ale ak si to chcete stiahnuť, buďte pripravení na trochu reklám, ale inak vám odporúčam stiahnuť si to. Dám tomu 4 hviezdičkové hodnotenie
Stiahnuté včera si hru naozaj užívali, potom Wham! Zasekáva sa to pri pokuse ukázať mi, ako vymeniť nábytok. Naozaj ma to naštve, pretože ma to zaujímalo, keď nie som zaneprázdnený v práci... fuj, nájsť si inú hru.
Som nachytaný! Táto hra je úžasná! Milujte príbehové línie každej postavy, vývoj, všetko! Možno by ste mohli urobiť univerzitnú študentskú verziu s pripojenými príbehmi.