Post by hydepsodeper on Mar 1, 2022 11:19:57 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic Dino Water World 2022 version ▞▞▞
Jurassic Dino Water World Pakikipagsapalaran csj
харесвам тази игра толкова много и най-добрата досега играя тази игра, защото aku belum download ni game suda ak bilang best ngok kan😘
Jurassic Dino Water World Приключения rmp
Обичах тази игра, докато не трябваше да използвате скъпоценни камъни, за да развивате динозаври
Редактирах рецензията си.. цялата игра е закърпена..!
Мразя колко различно е от ipad до мобилен телефон, тъй като повечето динозаври могат да бъдат купени с парични монети на ipad, което е добре за мен, но телефонът е скъпоценни камъни, така че не си струва
Забавно е, мразя как получих два работни часа за неща, които трябва да наречете тази игра динозавката, която отнема завинаги
Харесвах тази игра. Навремето, когато можехте да се биете в стил покемон, вместо просто да ги гледате как се бият. Ако поправите разработчиците на тази игра, обещавам, че ще актуализирам прегледа си до 5 звезди и ще кажа на всички, които познавам за тази игра. Това е единственото ми оплакване.
Добра игра, без омраза, хората свършиха наистина добра работа, само някои от нещата, които трябва да се свършат в играта, нови години хора
Може дори да победи ниво 1029 и глутниците от морски животни са толкова много пари
Много обича да катастрофира.
Тази игра е счупена. Не изтегляйте.
Забавно е, но не знам дали динозаврите са истински и динозаврите са твърде скъпи!
Cytoid: A Community Rhythm Game Музика hryn
Харесвам тази игра. Но му дадох само 3 звезди. Но за едно голямо падане, което тази игра би направила.. Всеки път, когато се връщах в играта, тя се рестартира до ниво едно. И в моята книга това е НЕ НЕ.. Но ако проблемът е фиксиран или разрешен? Обещавам, че ще актуализирам този преглед и ще добавя още звезди. Весели празници
Това е добре балансирана игра
Винаги се срива! Изтрий!
Макар че още не съм играла тази игра ми изглежда интересно. Бум бум
Тази игра е страхотна! И любимият ми кит базилозавър! И динозаври! Обичам тази игра! И не е досадно и боклук обичам го
това е нещо като изтръгване на чудовищни ледени
Продължавах да побеждавам в ниво 18, промяна на ниво 18 или ще деинсталирам приложението ви
Това е перфектна игра за деца и аз съм дете и лично казвам, че тази игра е брилянтна
Тази игра е наистина страхотна, има твърде много динозаври за отключване и мога да спечеля награди! Тази игра е наистина страхотна
Много ми харесва тази игра, но поради срив на играта през цялото време, така че оценявам една звезда, моля, поправете тази игра, така че ще я оценя с 5 звезди😠😠😠😠😠😠
Тази игра е толкова готина
Наистина гей
Този тип най-добра игра. Обичам да растат динозаври. Изглеждат толкова готино
Харесвах OG много по-добре, не бих препоръчал, освен ако не искате разочарование
преди беше страхотно, но изобщо не мога да осъществя достъп до местообитанията
Qko
Толкова е смешно, защото получавате тъмни чудовища и всичко това
Тази игра онлайн ли е, моля, направете я офлайн, защото е по-забавно, когато е офлайн
винаги се затваря след всеки пет минути, иначе всичко е наред
Моля, върнете старата версия, ние можем да еволюираме с плодове, отнема много време, за да се развият скъпоценни камъни, върнете я, моля
Ужасни произведения на изкуството
Тази игра е най-лошата динозаври се наричат дракони!! Защо!! Защо!! Можеше и по-добре
ЩЕ и МОЖЕ да бъде 5 звезди, ако не се плаща да играете. Да, можете да получите скъпоценни камъни в 1 мини игра, която е доста трудна и получавате само няколко скъпоценни камъни. Можете да получите много повече скъпоценни камъни, като гледате реклами. И имате нужда от скъпоценни камъни за нови динозаври и да ги развивате на всеки 10 нива, за които имате нужда от 50. Освен ако не планирате да плащате, е твърде трудно да се авансира и по този начин е заплащане за игра, което я прави игра с 2 звезди.
Харесвам тази игра, но не мога да натискам навиците и става досадна, моля, поправете това
Добра игра, но ме накарайте да затворя, докато играя. Моля, поправете грешката.
Тази игра наистина е много странна. Събирате k монети и след известно време ви искат m монети, които не можете да намерите никъде. Няма никаква представа за това как да намерите тези монети. Следователно приложението сега е блокирано и няма какво да направя.
Моля, направете го там, където можете да биете повече в стила на покемон, а използването на скъпоценни камъни за развитие е болка. Моля, променете го, за да можете да се развивате, използвайки храна
СЕГА ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА БАТЕРИЯТА НА ТЕЛЕФОНА МИ Е 100% 9:00 ч. ДО 15:00 ч. 0% БАТЕРИЯ МОЯТ ТЕЛЕФОН ХАРЕСВАМ ГО
Повече от него по всякакъв начин неговите 99999999999999999999 звезди и продават местообитания за повече скъпоценни камъни и монети надграждат местообитанията до 10 динозавра в следващата актуализация, че е добре
Моля, всички харесахме старата актуализация защо променихте играта толкова много, моля, върнете старата актуализация
си лаги
Харесвам го, графиката е страхотна, единствената причина графиката да е 4 звезди е, че бихте ли я направили по-реалистична, но ако не го направите, пак ще го обичам! Много е лесно да се биете, не струва много храна, за да нахраните динозаври или морски влечуги, контролери лесно не е нужно да правите нищо в битка, освен да сглобявате отбора си, след което можете да ги гледате как се бият, не е нужно да натискате никакви бутони да атакува в битка, освен когато свърши. Като цяло мисля, че това е невероятна игра, прекрасен ден.
Трябва да се поправи, продължава да замръзва
Jurassic Dino Water World एडवेंचर kgm