Post by hydepsodeper on Mar 1, 2022 11:23:09 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hell’s Cooking:jocuri de gătit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hell’s Cooking:jocuri de gătit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ până la experiență ▞▞▞
▞▞▞ Hell’s Cooking:jocuri de gătit 2022 version ▞▞▞
Iubesc acest joc este distractiv, culorile sunt destul de frumoase și distractive, iar acum, în această epidemie, cel mai bun mod de a-ți menține mintea ocupată
Joc distractiv poveste bună. Dar nivelurile au devenit mai dificile și, în secțiunea de upgrade, selecția butoanelor de upgrade nu era ușor de apăsat sau apăsat. Am cheltuit mulți bani pe niveluri. Am șters jocul.
Povestea este cu adevărat drăguță și jocul este distractiv. Până la nivelul 191, aveți 41 de secunde pentru a scoate 29 de feluri de mâncare, dar oamenii sunt lenți. Pentru a obține încă 30 de secunde, trebuie să plătiți 60 de diamante pentru a primi. Eh
❤😍💪
Città di Cucina Ristorante Casual haa
Unul dintre cele mai bune jocuri de gătit pe care le-am jucat și m-am jucat mult
Joc bun, dar sunt blocat pentru că nu pot face upgrade și nici nu pot merge înapoi pentru a câștiga mai mulți bani
Am încercat acest joc doar o singură dată, dacă îți plac jocurile de gătit, o să-ți placă acesta, este un joc foarte captivant pe care nu te vei putea opri din joc.
E distractiv, dar vorbesc prea mult
La început, jocul a fost distractiv, dar a coborât deal după finalizarea tuturor celor 210 de niveluri ale acestui joc. Nu vă deranjați cu acest joc, deoarece veți juca aceleași niveluri. Când vor veni noile niveluri?
Acest joc este un joc fantastic. Nu am cuvinte să spun cât de fantastic este acest joc. Toți cei cărora le place sau iubește gătitul ar trebui să încerce acest joc....
Acest joc este bun și rețetele sunt, de asemenea, drăguțe, dar se blochează și lovește foarte mult, așa că vă rugăm să eliminați problema
Aș da 5 stele, dar sunt blocat acum pentru că de fiecare dată când lovesc să pun luminile pe barcă în al 3-lea restaurant nu se obișnuiește și jocul continuă să înghețe pe mine. Va rog sa o reparati ca sa pot merge mai departe!!!!!
Am o problemă de fiecare dată când jocul îl încarcă și apăsați pe play nu vrea să se încarce
Am început foarte distractiv, am făcut să îmi placă 36 înainte de a trebui să cumpăr jem-uri pentru a trece la niveluri complete. Să nu fii absorbit de acel Hell's Cooking. Un sfat pentru tine... uayyy prea devreme pentru a încerca să-i convingi pe oameni să scoată bani pentru a concura la niveluri.
De ce tb sa accept acele condiții? Pt ce va trebui date personale? Și de ce tb să dau minim o stea pt a putea publica recenzia?
Spațiul jocului este prea limitat, este doar o bucătărie, nu există lucruri în aer liber, nici o cale de nivel sau punctaj. Neinteresant
Bun joc. Dar nu pot juca. Ori de câte ori încep să joc, jocul începe de la nivelul 1 încolo. Ce este asta?
Mi-a plăcut foarte mult acest joc. Sunt dezamăgit că se oprește la nivelul 210. Vor fi mai multe niveluri?
Când va fi un oraș nou care a fost depășit de nivelul Hawaii în 2 luni acum
Nu mă lasă să trec mai departe pentru a finaliza sarcina de scară pentru noul restaurant. Este doar blocat pe ecranul de încărcare.
Hell's Cooking — food fever 休閒 rcur
Samurai Flash Action kjw
Nu am putut să se încarce, nu am putut să joc
altcineva are probleme cu el să nu-ți dea monede ca să poți face upgrade?
Este distractiv, dar conceput pentru a pierde fără a cheltui bani. Limita de timp pentru unele state este atât de scurtă încât este practic imposibil de șters, cu excepția cazului în care cheltuiți bani pe pietre prețioase pentru a prelungi timpul sau pentru a fi mai mulți clienți. E o rușine.
Joc bun, DAR clienții vin prea încet și pierd nivelul de fiecare dată (nivel 202)
Acest joc a fost atât de distractiv. Dar DE ACUM DE UNDE IMI CEREB BANI SA CONTINU JUCAT!!!! Acolo trag linie!!!
Mi-a plăcut jocul până la capitolul 11 și am încercat să aprind felinarele, nu-mi va permite să fac asta....foarte dezamăgit pentru că îmi place foarte mult acest joc.
Există într-adevăr doar 3 restaurante și nimic dincolo de 210? Ultimele 3 niveluri nu pot fi câștigate fără amplificatoare și abia acceptabile cu ele.
Foarte incitantă 😀ca și gătitul!
Taco kitchen stories games Опуштене nrc
Până acum, bine. Luminos, colorat și până acum nu este nevoie să folosiți bani reali.... încă.... Începe să se scumpească acum, dar vom vedea dacă devine prea scump, voi dezinstala. Bănuiesc că prima limbă a naratorului nu este engleza, deoarece multe dintre propoziții nu au niciun sens. Este o încercare bună, totuși. PUTEM AVERE UN RESTAURANT NOU VA ROG. Am terminat toate cele trei restaurante acum.
Trebuie să ai multă răbdare la al doilea restaurant