Post by eqlegmortturre on Mar 9, 2022 20:29:59 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake vse ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Beginners 2022 version ▞▞▞
Japanisch lernen - Anfänger Lernen sxj
Nič samo nič
Zelo enostavno in uporabno
Imam čudovit čas, ko se učim govoriti in se učiti japonščine 😌
preprosto in kratko: uporabno za učenje, enostavno za uporabo
Resnično mi je všeč ta aplikacija, ker resnično želim vedeti, kako govoriti japonski jezik .... zato fantje, prosim, prenesite to aplikacijo. Hvala.
Mislim, da je to odlična aplikacija za ljudi, ki se želijo učiti jezikov, vendar se aplikacija lahko izboljša z dodajanjem več možnosti za vadbo in lahko predstavlja izzive, ker če ste se naučili jezika, se vam bo potem postalo dolgčas in boste preprosto izbrisali aplikacijo tako da morda lahko vi dodajate zgodbe v svoje aplikacije v tem jeziku. Ljudje bodo bolj spodbujani k branju, pisanju in govorjenju različnih jezikov.
Je zelo kul in lahko se tudi naučiš japonščine
Ta aplikacija si zasluži 5 zvezdic, je zelo koristna. Arigatou!!!
Learn Japanese - Beginners Освіта pykx
Ta aplikacija dobro učenje japonskega jezika na enostaven način za napredovanje in vse vsebuje učenje za izboljšanje svojega znanja. Ta aplikacija vam lahko pomaga priti do sebe.
Ni veliko možnosti
Nisem se veliko naučil, vendar mi je ta aplikacija všeč
Aplikacija ni najboljša, zame je zmedena in težko prevedem, kaj pomenijo zvoki/kaj črka povezuje z zvokom =( morda bi bilo smiselno za nekatere ljudi, samo meni se je zdelo težavno
Všeč mi je ta aplikacija. Sem tudi japonski začetnik in ta aplikacija mi pomaga pri učenju
Resnično mi je všeč ta aplikacija, ker se lahko učim japonščino na spletu in tudi brez povezave je dobra in všeč mi je, ker se želim naučiti japonščine, hvala, ker ste naredili to aplikacijo ... ta aplikacija je v pomoč.
To je tako dobro 😎
Trdnih 5 zvezdic in neverjetna aplikacija za učenje! Čeprav "sistem zaklenjenih zvezd" veteranom (kot je moj brat) otežuje začetek tam, kjer so bili. A razen tega je ta aplikacija izjemna!
Ta aplikacija ima veliko lekcij, ki so pravilno navedene. Lepo za študij in popravek. Ta aplikacija ne ponuja lekcij za sestavljanje stavkov. Vendar je to odlična aplikacija za vsakodnevno učenje besedišča.
Odlična aplikacija, veliko se naučim. Vedno uporabno, saj za uporabo aplikacije ne potrebujete wifi ali 4G. Veliko oglasov, vendar me ne moti, ker se jezika učim brezplačno. Torej hvala
Learn Japanese - Beginners Образование qzk
Pravkar sem ga začel zelo dobro ljubiti
To je odlična aplikacija za učenje, majhna težava, da uporabniški vmesnik naredi nekoliko privlačen in vizualno dober za uporabnika, razen tega, Neverjetno ...
Dobro ga je uporabiti, ko nimate pojma, kaj narediti pri domači nalogi. Kot da imam japonsko domačo nalogo. Zdaj lahko grem po šoli in zjutraj vsem svojim učiteljem rečem ohayo in ko grem, rečem sayonara!
Všeč mi je ta aplikacija ... res je dobra za učenje japonščine ... tako odlična aplikacija ...Všeč mi je aplikacija 🤩 pomagala mi je pri učenju osnovne japonščine, a edina težava so oglasi, vsakič, ko dobim zvezdico, se prikaže oglas
Štirika je, ker je enostavna in uporabna, ta aplikacija je tako dobra 😊
Na splošno mi je všeč ta aplikacija, vendar bi rad, če bi pokazala, kako izgovoriti besede.
ta aplikacija je dobra in upam, da se bom naučil japonščine
Popoln naziv res mi pomaga ❤ 💙 💜
Zelo dobra in lepa aplikacija za učenje japonščine, hvala ☺☺☺
V pomoč pri učenju nekaterih stvari, vendar je zvok zelo robotiziran. Ne morem se naučiti jezika s poslušanjem robotov, ki stvari ne znajo pravilno izgovoriti!
Vau, aplikacija je tako uporabna, da mi pomaga komunicirati z mojimi japonskimi prijatelji!
Pixel Dungeon ML 롤플레잉 wpx
Upam, da mi bo pomagalo, ker mi je bilo všeč. Upam, da občasno napišeš nove besede
To je najboljša aplikacija brez povezave za učenje japonskih jezikov Arigatō BNR
HVALA HVALA LOOTTTT iščem.. in iščem.. nisem dobil odlične aplikacije, ampak TOLE... Zaradi njega sem se popolnoma naučil japonščine
Odlična aplikacija kot vedno, BNR. Kapo dol razvijalcem, ki spodbujajo tovrstne aplikacije: aplikacije, ki so tu zaradi produktivnosti in učenja, ne pa zgolj zaradi denarja. Preizkusil sem še eno vašo aplikacijo, kitajsko, in vem, da to ne bo razočaralo. Nadaljuj z dobrim delom! Lep pozdrav in hvala. 👌
Ta aplikacija je uporabna, vendar daje preveč oglasov
Arigato je najboljša aplikacija ❤❤❤❤❤
Ta aplikacija je res dobra in prijetna, da se lahko naučimo japonskega jezika od začetka..... Star sem samo 12 let, samo želim se naučiti japonskega jezika, saj se ga lahko naučimo in vsi morajo prenesti to aplikacijo in dati 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 pet zvezdic ... In pravkar sem prenesel in se učim enega za drugim, se moram zelo potruditi in izvedeti več........ Vsi se naučite in prenesite to.........
Learn Japanese - Beginners ትምህርት pvm
Zabavno se je učiti in enostavno za učenje. Ta aplikacija je odlična, hvala za izdelavo te aplikacije
JE ODLIČEN ŽE DOLGO ČASA SEM ŽELELA GOVORITI JAPONSKO, DA GA GLEDAM EN KOMAS, ohayo oni chan, JE TAKOOO DOBRA, PRENESI GA ZDAJ, VŠEČ MI JE
To delate narobe: pričakuje, da bom govoril angleško vnaprej