Post by eqlegmortturre on Mar 9, 2022 20:52:40 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ AB Evolution 2022 2022 version ▞▞▞
Halvim ahne energiasüsteem ei lase sul mängida. Vaid 3 skauti, mille laadimiseks kulub tunde. Ilma nendeta ei saa te palju mängida seni, kuni olete 15. tasemel ja selleks ajaks saate areenidega hakkama saada. Aga tõsiselt, mängu raha- ja ressursisüsteem on täiesti prügikas. Mäletan, et see ei olnud nii, kui ma mängu selle esialgse väljalaske ajal alla laadisin. Väga ahne käik rovio. Rikkus sellise suurepärase mängu ära.
Parim!!!
See on lõbus, kuid masendav, kui ostate oma hõbepiletid rahaks ja saate 2 tärni. Meil on neid vabas luugis piisavalt. See peaks olema ainult 3 tärni ja kõrgem. Samuti tunnen, et sa ei lase üldse palju 5 tärniga linde. Aga tapab aja ära.
Mängu on väga lõbus mängida, graafika on hea, originaalsus on ok. Taseme tõstmine on vaevaline, viietärniliste lindude koorumine on keeruline isegi esmaklassiliste hõbe- ja kuldpiletite puhul. Olen kasutanud üle 50 hõbepileti ja pole midagi saanud. Olen kasutanud kalliskive ja kuldseid pileteid ning pole midagi saanud. Väljakutsed on suuremad kui väljakutsed, mida tuleb täita. Mul on üks või kaks korda vedanud 5 tärni lindude saamisega. PVP on ebaühtlaselt sobiv. Teid mängitakse mängijatega, kes on kas liiga madalal või liiga kõrgel, mõnikord 100 taset teist kõrgemal.
vihased linnud on väga lõbus mängida.. armastan kõiki erinevaid linde, mida koguda. mulle meeldib, kuidas see areneb..Ma tõesti soovin, et meeskond saaks rohkem keskenduda spordile. Allstars linnud tahaksid tõesti näha kahte peidetud linnu.. Ma tõesti arvan, et oleks lõbus lindu teiste mängijatega vahetada.
AB Evolution 2022 Role Playing kkq
AB Evolution 2022 Vaidmenų žaid. ctdq
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades 아케이드 agiv
Alguses teistsugune kui kõik teised vihase linnu mängud, aga nagu võime oma linde hoogu anda ja neist rohkem saada. Erinevad kogemused
Nüüdseks aasta aega mänginud. Liiga palju avariisid areeni ja ürituste ajal. Kui saadate kaebuse hüvitise saamiseks, saate samad üldised vastused, siis on hüvitise (kui üldse) saamiseks vaja edasi-tagasi. Mind peetaks selles mängus suureks kulutajaks ja igal nädalal ülemaailmsel areenil. Mitte kiitlema...lihtsalt selleks, et rõhutada, et mängin palju. Kui soovite lõbusat, probleemideta ja odavat mängu suure toega, leidke mängimiseks midagi muud. P.S. Kõik 5 tärni hinnangud on võltsitud.
Mäng on väga lõbus, kuid see külmub. Iga kord, kui kotkamäge mängin, pean rakenduse sulgema ja mängu uuesti laadima, et edasi liikuda. See teeb seda ka iga kord, kui videot vaatan, et elustada. Ja ma kaotan elustamise.
see on lõbus ja kõik peale selle, et miks mu mäng jookseb Terence'i tasemel kokku, kui ma peaksin teda aitama, ma kustutasin selle esmalt ja siis laadisin alla ja kõik muu töötab endiselt hästi, välja arvatud Terence'i tase, ma ei saa seda sisestada, see lihtsalt lööb mind mängust välja
Armasta, armasta, armasta seda mängu. Viimane värskendus oli suurepärane. tegelikult saate tõelised vihased linnud ilma raha kulutamata. nii lahe. Ma ei loginud tagasi oma vanale kontole pärast uue telefoni hankimist ja mul on nüüd Chuck ja Red ning olen teel Terance'i hankimise poole. nii lahe. Sul on vaevused. pärast lahingu kaotust ei tohiks elustamiseks kuluda 75 teemanti. seda on lihtsalt liiga palju. neid on liiga raske osta, et teema võtaks nii palju. me kõik ei osta teemat, teate.
Hea
Mul oli lõbus, kuni 5. peatükk jõudsin ülemuse tasemele ja läksin seda laadima. See seisab seal, kuni puudutan uuesti oma ekraani, seejärel naasin telefoni avakuvale. See juhtus kolm korda, kas seda saab parandada või ma lihtsalt ei saa seda mängu praegu mängida. Nii hea meel, et ma pole selle peale raha kulutanud, kuid nii närvis, et selle probleemi lahendamiseks pole võrgus abi, palun aidake, ma tahan seda mängu armastada, kuid kaks päeva sellest ajast on hakanud mind hulluks ajama.
Nagu kõik Rovio mängud, on ka see täis tõrkeid. Videod külmutavad mängu teise võimaluse korral, nii et te kaotate. Seda teevad ka videod sarjas "The Elevator". Olen mänginud enamikku Angry Birdsi mänge. Loobusin neist paar aastat tagasi lootuses, et nad kas parandavad tõrked või võtavad tööle kellegi, kes need parandab. Taaskord olen pettunud, sest ma armastan Angry Birdsi. EI ILJUNUD!
Pole veel haaranud viie tärni ürituse lindu ja ma säästan oma esmaklassilised piletid nende jaoks, olen nii väsinud, et saan ainult samu linde ja harva nelja tärni lindu. tulge, see on lõbu pärast. ärritan tõesti.. NII nüüd pärast mängu taaskäivitamist ja näoraamatusse salvestamata jätmist on mu linnud palju paremad, lihtsalt haarasin 5-tärnise auto!!!
Suurepärane mäng, kuid kui te pidevalt raha ei maksa, ei jõua te kuhugi. Arena mängu uuendused muudavad võimatuks liikuda järgmisele väravale, kui te ei ela ja hingate seda mängu 24/7. Hinnakujundus on samuti naeruväärne. Milline alt vedamine.
See on lõbus mäng, kuid tahaks näha alternatiivset põhilugu ja muid uuendusi
kasuta parem olema. palun tehke oma lindude taseme tõstmine ja arendamine kiiresti. Linnude taseme tõstmiseks kulub palju samme, ärge enam lohistage kasti. Nüüd pean tagasi minema ja sorteerima värvi järgi ning klõpsama linnu taseme tõstmiseks mitut viipa. viis tüütuks.
Vajab liiga palju ribalaiust... saab vaevu mängida tavalise 4g ühendusega siin mägedes (kus ühendus pole liiga suur), nii et saan seda mängida ainult siis, kui olen ühendatud wifiga ja see on liiga kiire ühendus... see on ainuke probleem, mis mul mänguga on...
Mulle mäng meeldib, aga iga kord, kui toimub suur muutus, ajab see mängu sassi. Nagu praegu, ei lakka see kokkujooksmisest. Ma suudan vaevu lõpetada PvP areeni lahingu ilma, et see kokku jookseks. Kui proovite skautide kasutamiseks üle minna storyboardile, siis see jookseb kokku. Roviole kurtmine on mõttetu, sest nemad annavad sulle sama lolli vastuse. Mul on 4 eraldi linnukest ja neil on sama vastus. Ainus, mis muutub, on vastaja nimi.
Norm
See mäng on väga tore. Olen mänginud kolm kuud, kuid viimasel ajal ei saa ma sellesse mängu siseneda. See on suur pettumus ja areenil kuldliigas. Edenemise kaudu tagasi saamiseks pole võimalust. Kui seda pole, desinstallin selle mängu ega mängi seda enam kunagi.
Lahe
Võistlused ja üritused on toredad. Siiski olen kampaaniast väga tüdinud. See on ikka ja jälle sama monotoonne tüütu asi. Kampaania ei olnud aastaid muutunud ega ühtlustunud. Teen kampaaniat ainult madala taseme lindude mahamüümiseks ja ainult siis, kui mul on väga igav. Olen seda mängu mänginud alates esimesest ilmumisaastast. Meile, kes oleme nii kaua mänginud, on viimane aeg korraldada väljakutsuvam ja põnevam kampaania. - Willie
5-tärni lindude saamise võti on hoida kõik kalliskivid alles ja oodata sündmust nagu Chuck või red me. Mul oli vanaisa Frost ja Chuck 5star, ärge kaotage lootust sama lind, lihtsalt farmi kalliskivi ja oodake õiget aega, et avada x10, kui ei vea, esimene kukutage ära. Ärge raisake seda kõike, keskenduge neljale 5 tärnile
Suurepärane mäng! Lõbus on oma linde täiendada ja filmides ja/või mängudes osalevate tegelastega ringi põrgata. Selle mängu ainsaks miinuseks minu jaoks on siiani olnud luuremissioonid, mille täitmine võib kesta umbes 1 tund kuni 30 minutit. Soovin, et need poleks nii tavalised, aga peale selle suurepärase mängu!
Mäng on täis vigu. Mängimise proovimiseks pean mängu lähtestama. Pole tähtis, et te nendest kommentaaridest vastust ei saa.
Üldiselt hea kogemus. Olen "vanem mängija", nii et õppimiskõver võtab veidi kauem aega. Õppimine ja seejärel meeskondade moodustamine võtab aega, teenides auhindu ainult mängu kaudu. Tahaksin näha, et see mäng ja teised näitavad kahte mängutaset. Üks, kus mängija punktisummad mängivad ainult antud mängu parameetritega. Teine tase, nende mängijate seas, kes mängivad raha. Mängude statistikat vaadates on heidutav vaadata teiste mängijate statistikat, arvates, et nad teenisid selle mängu jooksul.
Pärast Eagle Mountaini mängimist ilmnes viga, mäng hangub ja ma pean mängu taaskäivitama. Ja pärast mängimist, kui võitlus on kaotatud, hangub pärast video vaatamist ka videote vaatamise võimalus.
Mäng jookseb minu Nvidia Shieldi tahvelarvutis üsna sageli kokku. See on väga masendav näiteks areenilahingu alustamisel, kui avarii tõttu kaotad ühe pileti ja saad ka miinuspunkte kaotatud lahingu eest, mida sa tegelikult ei mänginudki!
AB Evolution 2022 Role Playing hamu
Ärge mingil juhul laadige seda mängu alla. Alguses võib see tunduda lõbus, kuid siis teevad nad selle hullemaks, võttes pidevalt mängijatelt asju ära. Nad hoolivad ainult sellest, et kulutate nii palju raha kui võimalik. Nad on väga ahned. Toest pole abi. Nad süüdistavad teid kõigis vigades.
Mäng on päris hea, mõnikord ma ei saa aru, kas saan kõik oma mündid, kui võidan, aga mängu on siiski lõbus mängida
Hea, aga halb mäng. Lubage mul teile selgitada 1 – Arena kosjasobide halvim. 50-50 võidu tõenäosus. 2 – esmaklassiliste lindude hankimine muudab meid peaaegu võimatuks. 3 – Paljud arvutiga loodud mängijad – madalama tasemega mängijatel on 5-tärniline meeskond. Ja palju muud!!! Teie kõne, et valida Plussid > Miinused
See oli kunagi suurepärane mäng sõltuvust tekitav ja lõbus mängida. Viimased 2 värskendust (viimane 2.0) on aga nii aeganõudvad, ekraanid on segased, viivitusaeg ja funktsioonide eemaldamine, mis võimaldavad edasi liikuda. Minge Facebooki lehele ja foorumisse (The Flockers) näete, et 95% või enam mängijatest ütlevad, kui halvad muutused on. Paljud lahkuvad. Suurepärased mängijad ja klannid kaovad, sest inimesed ei ole õnnelikud. Nad ei kuula mängijaid ega reageeri. Loodetavasti piisab muudatusest 1 tärni vastu, et nad kuulama saaksid